Markeveien Alternative Klinikk
Laksevåg Akupunktur


   Det følgende er attester og tilbakemeldinger fra pasienter ved Markeveien Alternative Klinikk.
Marikken ble frisk med qi-terapi
Les artikkelen i Norsk Ukeblad om Markeveien Alternative Klinikk på klikk.no/helse!

 

Elektroakupunktur mot smerter i rygg

Hei Bente
Jeg er en mann på nærmere 75 år og har i mange år hatt plager med rygg, hofte og knær. Jeg har tre prolapser i ryggen og slitasje i hofte og knær. Jeg har prøvd fysioterapi og kiropraktor, som har vært til hjelp når smertene har vært på det værste. I de siste 15 - 20 år har jeg sovet dårlig på grunn av smertene. Vi har måtte avpasse turene mine etter hvordan formen (altså smertene) var.

Vi måtte finne en stilling å sove på og idet jeg snudde meg i søvne, våknet jeg. Vi leste en artikkel i ukebladet Hjemmet om elektroakupunktur som fru Midelfart hadde gjennomgått og blitt kvitt smertene av nakkeprolapsene. Med et søk på internett fant jeg Bente som utfører elektroakupunktur i mitt nærområde, og bestemte meg for å prøve. Etter første gangs behandling sov jeg en hel natt uten smerter. Vi hadde hyppige behandlinger i startfasen og har siden trappet ned behandlingen. Det er en herlig følelse å være nesten helt smertefri. Vi kan nå gå mine daglige turer og trene som normalt. Jeg forstår ikke hva nåler kan gjøre med folk som har smerter - men at det hjelper kan jeg skrive under på.  

Min erfaring med Akupunktur 2000

Hei Gro
Jeg er en kvinne på 54 år, og for ca 13 år siden fikk jeg betennelse på det høyre øyet. Dette er den typen betennelse som er typisk for reumatikere og diabetikere, men jeg har ingen av disse sykdommene. Betennelsen sitter inne i øyet, der hvor synsnerven samles. Siden betennelsen befinner seg akkurat der, kan man ikke behandle den med laser. Synet på dette øyet ble svekket med om lag 85-90% og det utviklet seg grå stær. Dette har jeg slitt med siden den gang.
Jeg ble henvist til en øyespesialist som behandlet med ulike typer piller og dråper. I tillegg ble jeg henvist til øyeavdelingen på sykehuset der jeg ved to anledninger fikk kortisonsprøyte. Etter dette stabiliserte betennelsen seg slik at de siste 4-5 årene har jeg ikke brukt medisin, men synet var like dårlig.

Ved en tilfeldighet fikk jeg høre om en spesiell akupunkturbehandling som heter Akupunktur 2000, som er spesielt effektiv på øynene. Jeg ringte og fikk time hos Markeveien Alternative Klinikk i Bergen. Dette er en intensiv behandling så jeg fikk to behandlinger med en times mellomrom hver dag i 14 dager. Jeg fikk nåler i pannen, hendene og under tærne. Etter en uke begynte jeg å merke bedring. Uroligheten på øyet hadde dempet seg, den store avstandsforskjellen mellom høyre og venstre øyet var blitt mindre og ujevne linjer var blitt rettere. Etter ferdig behandling var jeg blitt ytterlige bedre.
To uker etter behandling var jeg til kontroll hos øyelegen min og han kunne si at betennelsen hadde gått fint tilbake, men ikke helt. Har vært til oppfølging hos akupunktøren en gang i måneden etter intensivbehandlingen.

Situasjonen i dag er at jeg har et stykke igjen før jeg er kvitt betennelsen, men jeg håper og tror at vi skal lykkes slik at jeg med tiden kan få ta operasjon for grå stær.
Kristine  

Kopping og muskelsmerter

Jeg er en kvinne rundt 60 år som har hatt muskelsmerter og senebetennelser i venstre skulder gjennom flere år. I ca 1½ år har jeg gått til fysioterapi som har hjulpet meg noe. Etter hvert føltes plagene sentrert rundt skulderbladet. Jeg begynte hos Bente som brukte både nåler, kopper og varme urter. Vi fikk behandling 3 ganger første uken, to ganger neste og deretter etter behov.

Kopping var noe nytt og var kanskje den behandlingen som gjorde underverker for meg. Særlig en av koppene følte jeg sugde seg svært godt fast og etterlot et blåmerke og litt ømhet i noen dager etterpå. Etter det var smertene borte og har holdt seg bra siden. Vi både trener og går turer i fjellet uten å ta hensyn til skulderen lenger. Hvis jeg kjenner antydning til murring, har jeg stående avtale med Bente om å ta kontakt med en gang.
Og det gjør jeg gladelig!  

 

Lysterapi for bedre søvn

Hei!
Jeg er en kvinne på 67 år som lider av problemer med søvnen. I de siste 30 årene har jeg ikke sovet skikkelig uten sovetabeletter. Jeg har lest om lysterapi og hvilken virkning det har på søvnen. Jeg fulgte min mann som går til akupunktur på Laksevåg Akupuntur. Bente som driver stedet hadde akkurat fått en lyskilde som hun mente at jeg kunne prøve. Jeg fikk en halv time med lys og gikk hjem og sov i to timer, pluss at jeg sovnet om kvelden og sov hele natten. Jeg har hatt tre behandlinger med lysterapi og føler at søvnen min er på vei tilbake til det normale.