Markeveien Alternative Klinikk
Laksevåg Akupunktur 

 


Kurs om kosthold, trening og endring av livsstil

Kursene starter fortløpende når det er nok påmeldte
Kontakt Gro for mer info/påmelding via tilbakemeldingsskjemaet, eller tlf. 4000 62 56

 

 
Vi holder kurs om kosthold, trening og endring av livsstil, dette er ingen "slankekur" men å gå ned noen kilo blir en positiv bivirkning. Kurset går over 7 dager/kvelder og det blir individuell rådgivning og tilrettelegging av hver enkelt.
Det er små grupper fra 4 til 6 personer

En kan også se mer info på www.smell.no

  Nytt tilbud:

Hvorfor teste seg for matintoleranse?

Matintoleranse er et stadig økende problem, men de fleste mennesker er ikke klar over at det kan være en sammenheng mellom de plagene de har og maten de spiser. Det viser seg imidlertid at svært mange har såkalt "lekk tarm., som vil si at maten de spiser forgifter dem når den, via denne lekke tarmen, går direkte ut i blodbanen. Dette kan gi et bredt spekter av uforklarlige symptomer.

Forskjellen på en matallergi og en matintoleranse er bl.a. følgende:

Allergi gir en mer eller mindre akutt reaksjon.

Matintoleranse er vanskeligere å oppdage fordi det er bruk av matvaren over lengre tid som fører til irritasjon/forgiftning. Hvis man ikke oppdager hvilke matvarer man er intolerant overfor, vil det på sikt kunne utvikle seg til en allergi mot disse matvarene i tillegg til mange typer plager og symptomer.

Ved å benytte matintoleranse-testen fra US BioTek Laboratories, Seattle, USA, vil man få testet evt. reaksjon på 96 forskjellige, vanlige matvarer. Når man mottar analysen fra laboratoriet, ser man hva man må unngå og man får råd om hva som bør gjøres for å reparere skadene. Dette er meget viktig å gjøre for å bli kvitt årsaken til reaksjonene.

Når man har fulgt opplegget i en periode på 3 mnd til 1 år (avhengig av hvor konsekvent man er til å holde seg unna maten som gir reaksjoner, samt til å følge behandlingsopplegget) vil kroppen "glemme" at man tidligere ikke har tålt denne maten. Med andre ord vil dette kunne være forebyggende med tanke på å utvikle allergi overfor enkelte matvarer.

 Her kan du lese artikkelen som vil gi deg ytterligere informasjon 

 Mer informasjon om de andre testene, testskjemaer m.m.: http://www.eubiotek.net 

 

Linker